Smartumilla maksu 

Miten maksan verkkomaksun Smartum-verkkopalvelussa? (asiakas)

1. Etsi FitClub Finland  käyttökohdehaustamme sivulla www.smartum.fi .

2. Voit maksaa Smartum Saldolla verkkomaksun, verkkomaksukuvakkeesta. 

3. Kohdassa Smartum-saldo verkkomaksu on verkkomaksun suorittamiskohta, josta voit valita valmiiksi tehdyn verkkotuotteen tai avoimen maksun. Etsi haluamasi palvelun hinta FitClub Finlandin verkkosivuilta (esimerkiksi Kotona Kunnossa -valmennus 79€).

4. Syötä tiedot Avoin maksu -kenttään ja maksa palvelu kirjautumisen jälkeen. Smartum-verkkopalvelun käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi on toimitettu sinulle sähköpostitse.

5. Smartum lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi.

6. Lähetä tosite maksusta osoitteeseen info@fitclubfinland.fi Ilmoita samassa sähköpostissa verkkovalmennus, johon haluat Smartumilla liittyä. Muista kirjautua palveluumme ennen sähköpostin lähetystä, jotta voimme liittää profiilisi haluamaasi valmennukseen. 

HUOM! Voit maksaa Smartum Saldolla vain liikunta- tai liikunta- ja kulttuuripalveluja. Verkkomaksutosite on kertakäyttöinen. Siitä ei saa antaa rahaa takaisin eikä tositteessa käyttämättä jäänyttä arvoa voi käyttää myöhemmin. Smartum Saldo on työntekijän henkilökohtainen etu, eikä sillä voi maksaa esimerkiksi perhelippuja.

Mikäli Smartumisi on fyysinen seteli

1. Rekisteröidy sivustollemme 

2. Lähetä Smartumisi KIRJATTUNA KIRJEENÄ osoitteeseen 

FitClub Finland / Veera Ahola

Harjapäänkatu 33 

90400 Oulu 

ja laita kirjeen mukaan lappu, jolla kerrot yhteystietosi ja oman tunnuksesi sivustollemme sekä valmennuksen, johon haluat osallistua. Saatuamme Smartumit lisäämme rekisteröidyn tunnuksesi heti valmennukseen ja lähetämme sinulle tästä sähköpostin.  

E-passilla maksu 

Maksa tuote E-passilla ohjeen mukaan. Klikkaa tarkempaan ohjelinkkiin https://www.epassi.fi/fi/etusivu

EazyBreakillä maksu

Maksa EazyBreakillä kuten smartumilla. Etsi FitClub Finland EazyBreakin toimipaikkahausta ja suorita maksu sivuston kautta. Muista rekisteröityä sivustolle ennenkuin lähetät kuitin maksusta. Lisää viestiin tieto, mihin valmennukseen tahdot mukaan. 

Yleistä: 

Mikäli maksat millä tahansa liikuntasetelillä, lähetäthän siitä aina infoon sähköpostia. Jos liikuntasetelisi hyvittää laskua, jolla olet jo ostanut valmennuksen, lähetäthän sekä laskun että liikuntasetelin tiedot samassa viestissä jotta lasku tulee ajoissa hyvitetyksi eikä siitä kerry ylimääräisiä myöhästymis - tai viivästymismaksuja. Mikäli saat viivästymismaksuilmoituksen koskien liikuntasetelillä ostettua valmennusta etkä ole laittanut sähköpostia infoomme laskun hyvittämisestä ajoissa, viivästymismaksu jää maksettavaksesi.