Lähde säkin saavuttamaan näitä tuloksia mun valmennuksiin! 

Moikka kaikille ! 
Anteeksi nakuiluni mutta nyt täytyy kyllä laittaa palautetta sillä täällä on yksi super tyytyväinen tyttö! 
Aloitin tämän diet valmennuksen viikko sitten sunnuntaina ja fiilis on mitä mahtavin ! 
Viikossa on karissut -2kg painoa  :) !!
Ohjelmaa on helppo noudattaa ja odotan innolla mitä tuloksia saan 10 viikossa  ��

Miten muilla on mennyt? Tsemppiä kaikille tuleviin viikkoihin !

-Salla, Training with Ilona DIET-

    

 

 Vähän kyllä nolottaa tuo parin viikon takainen kuva (miten oonkin päästänyt itseni paisumaan...), mutta positiivisesti yllättynyt muutoksesta vatsan seudulla, koska kuitenkin vasta pari viikkoa takana! :D

-Satu, Training with Ilona DIET-

 

"tän dieetin tavoitteena mulla ois pudottaa vielä muutama kilo pois ja ihan vain saada itselle lisäboostia kesään, että on mukavaa laittaa bikinit päälle ja käyttää pieniä toppeja, haha! tsemppiä kaikille!

kuvista ensimmäinen on tosiaan sen ekan rasvanpolttotunnin jälkeen, kun alkoi viimein tuntua siltä, että elämä taas voittaa - toinen kuva on otettu, kun mulla meni taas ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen S-kokoiset farkut jalkaan."

-Taru, Training with Ilona DIET-

"Mietin kyllä todella kauan että uskallanko näitä laita, mutta sain rohkeutta muiden hienoista tuloksista. Tässä on minun 8viikon muutos, ja vaikka en vielä ole valmis niin olen ylpeä siitä miten vahvempi olen tullut molemmat fyysisesti ja henkisesti <3 Kiitos Ilona Siekkinen ja kaikki muut motivaatiosta joka päivä! Ihanaa viikkoa kaikille ja tsemppiä!"

-Angeline, Training with Ilona BASIC-

"Noniin! Nyt on kulunut 8 viikkoa kyseistä hommaa ja välissä melkein viikon lepäilin kotosalla ja jatkoin sitten dieettiä siitä mihin jäin. Oikealla aloituskuva ja vasemmalla tänään. Tosiaan on hyvä fiilis ja itselle tämä 8 viikkoa on ollut uuden elämän alku, se ryhtiliike, vielä on paljon hommaa edessä mutta olen tyytyväinen sillä oikeeseen suuntaan mennään. Ainakin likka mahtuu vaatteisiin mitkä ennen oli liian kireitä ja treeni kulkee, aineenvaihdunta pelaa paremmin ja kokonaisvaltaisesti voin paremmin! Wuhuu! Tsemit teille kaikille ihanille ryhmäläisille! Ja kiitos vinkeistä ja tuesta, on ollu kiva vaihtaa mietteitä ja tsempata ja saada tsemppejä ja suuri kiitos Ilona Siekkinen valmennuksesta mikä opetti mitä pitää tehdä jotta mitä tuloksia alkaa tulla ja etenkin miten koko elämäntapa saadaan parempaan ruotuun! Tästä jatketaan!"

-Jenna, Training with Ilona BASIC-

"Oon ihan sanaton!! Vaikka tiesin tehneeni kaiken tässä dietissä ni en olis ikinä uskonut voittavani. Kiitos myös mun puolesta tästä valmennuksesta erityisesti Ilonalle mutta myös kaikille muille joilta on saanu ihan mieletöntä tukea koko dietin ajan! Tästä on ihan huippu jatkaa terveellistä elämäntapaa!"

-Marianne, Training With Ilona DIET-

"Siinä se nyt ois! 12 viikkoa puuskutettu menemään. Verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta tahdon voimalla selvitty! Olin välissä sairaana ja kaikkea mahdollista tapahtui, mutta en antanut sen menoa haitata. Mulla matka jatkuu kuntoa kiristellen loppu vuotta kohti, ja keväällä sitten suunnitelmissa nousta kivalavalle! Tytöt me pystytään mihin vaan, kun uskotaan itseemme! Meistä kaikista on monia versiota, yritetään olla se paras versio, sillä me eletään vaan kerran! Tsemppiä kaikille dieettiin :) Tää valmennus sai mut niin eloon uudelleen. Ja oon ihan super kiitollinen Ilonalle, KIITOS <3"

-Heidi, Training With Ilona DIET-

"Iso kiitos Ilonalle tästä mahtavasta 10 viikon verkkovalmennuksesta! Kiitos myös kaikille jotka ovat yhdessä tsempannut muita. Olen itsekin todella yllättynyt fyysisestä kuin myös henkisestä muutoksesta ja tästä on hyvä jatkaa treenejä ja terveellistä elämää eteenpäin <3"

-Hanna-Mari, Training With Ilona DIET-

"Kiitos ihanalle Ilonalle hikisestä, polttavasta mutta upeasta verkkovalmennuksesta! Ja matka kohti terveellistä elämäntapaa vaan jatkuu :)"

-Tarja, Training With Ilona DIET-