Meille käy Smartum, EazyBreak, E-passi sekä Edenred. Klarnan kautta saat halutessasi tuotteemme laskulle.

Smartumilla ja E-passilla maksu 

Miten maksan verkkomaksun Smartum-verkkopalvelussa tai e-passilla? (asiakas)

1. Etsi FitClub Finland käyttökohdehaustamme sivulla www.smartum.fi tai kirjautumisesi jälkeen e-passin sivuilta www.epassi.fi

2. Voit maksaa Smartum Saldolla verkkomaksun verkkomaksukuvakkeesta tai tee avoin maksu e-passin sivuilta. 

3. Verkkomaksun kohdassa on suorittamiskohta, josta valitset avoimen maksun. Etsi haluamasi palvelun hinta FitClub Finlandin verkkosivuilta (esimerkiksi Syö itsesi kuntoon -valmennus 24,90€). Mikäli tuote on kampanjassa, merkitse kampanjahinta summaan. 

4. Syötä tiedot Avoin maksu -kenttään ja maksa palvelu kirjautumisen jälkeen. 

5. Smartum tai e-passi lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi / antaa suoraa näytölle. Mikäli kuitti tulee näytölle, ota siitä kuvakaappaus. 

6. Lähetä tosite maksusta osoitteeseen info@fitclubfinland.fi Ilmoita samassa sähköpostissa verkkovalmennus, johon haluat liikuntasetelimaksulla liittyä. Kerro myös käyttäjätunnuksesi verkkosivuillamme ja mikäli maksu korvaa avointa laskua, muista mainita tämä.

Muista kirjautua palveluumme ennen sähköpostin lähetystä, jotta voimme liittää profiilisi haluamaasi valmennukseen. 

HUOM! Voit maksaa Smartum Saldolla vain liikunta- tai liikunta- ja kulttuuripalveluja. Verkkomaksutosite on kertakäyttöinen. Siitä ei saa antaa rahaa takaisin eikä tositteessa käyttämättä jäänyttä arvoa voi käyttää myöhemmin. Smartum Saldo on työntekijän henkilökohtainen etu, eikä sillä voi maksaa esimerkiksi perhelippuja.

Mikäli Smartumisi on fyysinen seteli

1. Rekisteröidy sivustollemme 

2. Lähetä Smartumisi KIRJATTUNA KIRJEENÄ osoitteeseen 

Pro Nutrition Finland Oy/ Heidi Högman

Harjapäänkatu 33 

90400 Oulu 

ja laita kirjeen mukaan lappu, jolla kerrot yhteystietosi ja oman tunnuksesi sivustollemme sekä valmennuksen, johon haluat osallistua. Saatuamme Smartumit lisäämme rekisteröidyn tunnuksesi heti valmennukseen ja lähetämme sinulle tästä sähköpostin. Kun olet lähettänyt kirjatun kirjeen, otathan seurantanumeron ylös ja laitat info@fitclubfinland.fi sähköpostia: "Olen lähettänyt xx€ smartumeita. Käyttäjätunnukseni on esimerkki.esimerkki@esimerkki.fi ja kirjatun kirjeen seurantakoodi on 123456789FI"

E-passilla maksu 

Maksa tuote E-passilla ohjeen mukaan. Klikkaa tarkempaan ohjelinkkiin https://www.epassi.fi/fi/etusivu

EazyBreakillä maksu

Maksa EazyBreakillä kuten smartumilla. Etsi FitClub Finland EazyBreakin toimipaikkahausta ja suorita maksu sivuston kautta. Muista rekisteröityä sivustolle ennenkuin lähetät kuitin maksusta. Lisää viestiin tieto, mihin valmennukseen tahdot mukaan. 

Edenredilä maksu

Edenred-kortin käyttäjänä voit käyttää maksuvälineenä myös matkapuhelintasi. Katso ohjeet maksuun  TÄÄLTÄ. Maksa Edenredillä kuten smartumilla. Etsi FitClub Finland toimipaikkahausta ja suorita maksu sivuston kautta. Muista rekisteröityä sivustolle ennenkuin lähetät kuitin maksusta. Lisää viestiin tieto, mihin valmennukseen tahdot mukaan. 

Yleistä: 

Mikäli maksat millä tahansa liikuntasetelillä, lähetäthän siitä aina infoon sähköpostia. Jos liikuntasetelisi hyvittää laskua, jolla olet jo ostanut valmennuksen, lähetäthän sekä laskun että liikuntasetelin tiedot samassa viestissä jotta lasku tulee ajoissa hyvitetyksi eikä siitä kerry ylimääräisiä myöhästymis - tai viivästymismaksuja. Mikäli saat viivästymismaksuilmoituksen koskien liikuntasetelillä ostettua valmennusta etkä ole laittanut sähköpostia infoomme laskun hyvittämisestä ajoissa, viivästymismaksu jää maksettavaksesi.