Fit By Sofia -valmennuksilla onnistutaan - tsekkaa täältä Sofian valmennusten onnistujat. Oletko sinä yksi heistä? Lähde mukaan! 

 

FITBYSOFIA FIT in 3 weeks:

Tässä tuloksia kahden viikon jälkeen, painoa lähti pikkusen vajaa 5kg. Enkä pystynyt edes flunssan takia urheilemaan normaalisti, joten oon kyllä ihan super tyytyväinen!! Viimeistä viikkoa en vetänyt sitten enää niin tiukasti, mutta monet hyvät ruokavinkit jää varmasti käyttöön, kiitos Sofia!

 

 

FITBYSOFIA Basic:

Mulla on nyt kaheksan viikkoa takana! Ja ihan ekana haluun sanoo et tää on ehdottomasti paras netti valmennus mihin olen ikinä ryhtynyt. Oon ollu tän 8 viikon aikana melkein 2 viikkoa pahassa flunssassa ja senkään takia kaikki ei ole mennyt 100% ohjeiden mukaan.. mutta kuitenkin kaikkeni olen antanut ja tyytyväinen loppu tulokseen. Painoa mulla lähti noin 5kg. Toki haluan ja aion jatkaa näillä ohjeilla vielä pidempään koska se toimii mulla todella hyvin! Ennen jälkeen kuvia laitan kommentteihin.. pahoittelut huonosta kuvan laadusta!
Kiitos Sofia

p.s. Sehän mun piti vielä sanoo et äitinä, puolisona ja opiskeliana ajattelin et en ikinä kerkii tekemään kaikkee ruokia ja treenejä yms! Mutta kyllä vaan onnistuu kun tarpeeks haluaa jotain

 

2kk sitte ku mun poika oli 4kk päätin et nyt nää raskauskilot lähtee ja nyt on 8 viikkoo takana ja -7kiloo kevyempänä! ?? Töitä on tehty kovasti ja oon tuloksii älyttömän tyytyväinen! Kiitos Sofia upeesta valmennuksesta! Olo on mitä parhain!

-Anniina, Fit By Sofia Basic-

 

Jipii! 
8 viikkoo valmennusta taputeltu enkä vois ilosempi olla! Työuupumuksen tuomat kilot on pikkuhiljaa alkanut karisemaan ja tällä entisellä sohvaperunalla on motivaatiota jatkaa enemmän kun pienessä kylässä!  ?? Tykkäsin valmennuksesta kovasti ja voin vaan lämmöllä suositella kaikille! Itse suoritin valmennuksen rauhalliseen tahtiin, etenin fiiliksen mukaan ja silti sain näkyviä tuloksia  ??
Kiitos Sofia Belórfa!

-Eevi, Fit By Sofia Basic-

 

Mahtava valmennus! KIITOS Sofia!

-Ella, Fit By Sofia Basic-

  

"9 viikkoa takana ja oon TOSI TYYTYVÄINEN!"

-Henna, Fit By Sofia Basic-

"Kuva viikon takaa vs. lähtötilanne. Ens viikolla on taputeltu 10 viikkoa, eli loppurutistus vielä jäljellä. Tähän mennessä paino on pudonnut 7kg ja kroppa on saanut lihasta. Olo on älyttömän energinen ja hyvinvoiva, ja treeniä ja aterioita odottaa aina yhtä innossaan �� Mietin, mikä sofian treeniohjelmista olis mun seuraava, ja milloin se olisi paras aloittaa? Kiinnostais erittäin paljon tuo advanced -valmennus. Lisäksi, voinko syödä tällä ruokavaliolla esim. uuteenvuoteen jos annoskokoja suurentaa ja aerobisentreenin määrää vähennetään esim. puoleen? Kiitos vastauksista"

-Jasmin, Fit By Sofia, Sofia's Secret-

Alkaa ruokavalio tehoomaan! Su tulee takana valmennusta 3 viikoa.. Orjallisesti oon ruokavaliota noudattanut, mut 2 lapsen yksinhuoltajana sali jäänyt vähemmälle.. Oon käynyt 3-4 x viikossa salilla ja tehnyt siellä sitä, mikä hyvältä on tuntunut  En haluu, et missään vaiheessa on pakkopullaa.. Päivät muuten on mulla tosi pitkiä ja töissä tulee jo juostua 8h päivässä plus lapset siihen päälle niin kyllä luuliskin läskin lähtevän! Anyway motivaatio on tosi korkeella ja vielä jaksaa helposti 5 vkoa vetää Tsemppiä muille myös T. Pullero

-Taru-

Perjantaina tulee 8vk täyteen. En aluksi meinannut uskoa pystyväni tähän mun pitkien työpäivien ja työmatkojen vuoksi. No pain no gain. Olen taas oma itseni!
Salitreeni on nyt mun terapiaa täällä kiireen keskellä ja ehdottomasti levon jälkeen jatkan Sofian valmennuksien parissa!  Tavoitteena olisi saada lisää lihasmassaa ja löytää sellainen hyvä balance.

Aerobisia en lisännyt 4-8 viikolle penikkataudin vuoksi. 4-8 viikon ruokavaliota sovelsin 1-4 mukaan omaa jaksamista kuunnellen, koska painot eivät vain noussut salilla. Hauskaa et pelkkä pähkinävoin ja riisikakkujen lisääminen auttoi ihan hurjasti! 

Ps. Maidotonta ruokavaliota on tullut noudatettua ennenkin, mutta pakko myöntää et gluteeniton on myös mun juttu! Kiitos Sofia ja te kaikki tytöt!

-Laura-

8 viikkoa on nyt mun osalta taputeltu ja seuraavaksi Advanced ja Booty ! kesäksi oon jo hommannut Lifestylen valmiiksi. painoa mulla lähti vain 1,2kg! Mutta ei tosiaan oo vaaka vaan se mitä kannattaa tuijottaa! kovalla motivaatiolla tästä eteenpäin ja nimenomaan pysyvä elämäntapamuutos :) suuri kiitos kuuluu sulle Sofia Belórf-Nousiainen oot huippu! Hurjasti tsemppiä kaikille

-Linda-

8 viikkoa alkaa olla taputeltu ja pakko vähän hehkuttaa tätä mieletöntä fiilistä mikä nyt on!!

Tämä entinen sokerihiiri löysi kadoksissa olleen itsekurin ja selvisi ilman lipsumisia koko ohjelman läpi!
Vaaka näyttää -9kg, mutta tiputettuja kiloja ja kiristynyttä kroppaakin suurempi palkinto on tää superenerginen olo, mikä tästä on seurannut ��

On tullut vuosien aikana kokeiltua monenlaisia eri nettivalmennuksia ja tää on ensimmäinen, joka on motivoinut oikeesti painamaan täysillä ja jatkamaan koko ohjelman läpi ohjeiden mukaan. Kiitos siitä Sofialle, että oot kehitellyt niin huikeen valmennuksen ja saanut motivaation kohdilleen!
Ja tietysti kaikki muut ryhmäläiset ja teidän postaukset täällä on auttanut jaksamaan ja tuonut lisävirtaa-han huikeita mimmejä!

Tästä sit muutaman viikon siirtymällä kohti Advancedia ja kohti seuraavia haasteita ja omia tavoitteita 

Tsemppiä kaikille tulevaan!!

-Petra-

Ensin aattelin että en kehtaa julkasta tätä, koska omaan silmään noi ennen kuvat on aivan järkyttävät! Noin 2kk sitten, olin aika masentunut ja ahdistunut kun katsoin itseäni peilistä. Söin joka päivä huonosti, käytin paljon alkoholia viikonloppuisin ja poltin tupakkaa. Ajattelin et en todellakaan voi jatkaa tätä enään, ja nyt on tultava muutos tähän elämään!
Lähdin sitten tähän Sofian valmennukseen, ja voin sanoa että on varmasti elämäni yks parhaimpia päätöksiä.

Mun tavoitteena oli muuttaa mun elämäntapoja parempaan sekä lopettaa tupakointi.. Ja mä pystyin siihen! En halua enään koskaan palata siihen mitä olin pari kk sitten.
Oon oppinut ihan valtavasti asioita tän valmennuksen myötä. Mun suhtautuminen ruokaan on aivan eri kuin ennen. Enkä koe olevani enään masentunut, kun katson peiliin.


Onhan sitä muutama kilokin lähtenyt, ja fiilis on mahtava.  Paino ennen 63,5kg ja nyt tänään 59kg. En muista, et koska oisin painanut tän verran!  En tiiä onks noissa ennen ja jälkeen kuvissa niin suurta eroa toisaalta, mut mun se suurin tavoite oli voida vaan paremmin ja oppia syömään oikein. 

Tosin, nää viimeset kaks viikkoa on olleet jotenkin tosi raskaat. Energiaa ei oo riittänyt enään treenaamiseen samanlailla kuin ekoilla viikoilla. Tänään aattelin vähän herkutella, vaikka ens viikko ois vielä jäljellä. Mut sallin itselleni sen. kiitos Sofia Belórf-Nousiainen tästä valmennuksesta, tää on ollut aivan mahtava ja opettavainen! kaikille tsemppiä omiin tavoitteisiin

-Tarita-

 

Mä kirjotan tätä tippa linssis salin pukkaris ja mietin voiks tää olla todellista, et minä vanha kunnon herkkuperse vedin tän 8vko oikeesti kunnialla loppuun asti. Dallaan nyt viime syksystä 10kg kevyempänä, josta Sofian avulla -7kg. Tavotepaino oli 55kg ja pääsin grammalleen siihen! Rasva% oli syksyllä 30 ja nyt 21, joten on sanomattakin selvää et tää toimi mulla. Fiilis on ihan älytön, oon saanu sen intohimon terveelliseen elämään mitä ei oo ennen ollu ku hetkellisesti ja alan kaipaa kovaa treeniä jos tulee kakski päivää taukoa puntista. Mul on fiilis et pystyn mihin vaan! Oon ikuisesti kiitollinen Sofia (en pysty tägää) sulle tästä ja mä todellakin suosittelen sua kaikille mun frendeille!?? (osa lähtenykin jo mukaan) Viikon päästä lähetään miehen kans reissaa Aasiaan ja kerranki kehtaa olla biksuissa. Niin sikana tsemii multa teille kaikille, jos mä pystyin tähän ni pystyy kuka vaan!

-Anna-

Oon tässä vuoden 2015 jälkeen tiputtanut noin 30 kiloa, ja viimesen puol vuotta on tuntunu et paino on vaa junnannu aloillaan vaikka mitä tekis.
Tammikuussa päätin sitten kokeilla Sofian tavalla, ja sehän sitten toimii! Tässä on mun viiden viikon tulokset, vajaat viis kiloa lähteny :-) Ai että tuntuu hyvältä nähä pitkästä aikaa että toi paino hilautuu alaspäin. Tänhetkinen fiilis varmaan näkyy ekan kuvan oikeella puolella mun naamataululla 

Tsemppiä kauheesti kaikille jatkoon! 

-Kia-

Tässä minun kehityskuvani. Viimeinen viikko alkaa olla kohta taputeltu:) mulla dieetti toiminu hyvin ja virtaa riittänyt vallan mainiosti:) kunnon hiilaria kovasti ikävä, saa nähdä mitä huomenna syyää:D pääsin tavoitteeseen että paino alkaa 5.. kiloja karissut yhteensä 6,3 ja lihakset ihanasti esillä! Kiitos Sofialle!

-Marika-

8 viikkoa on nyt takana ja alla lopputulos! Kiinteytystä ja parempaa oloa lähdin hakemaan ja sen sain. Oon erittäin tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti parempia tuloksia. Lipsumisia tuli pari kertaa, mutta niistä opittiin. Iso kiitos kuuluu tietty Sofialle. Kiitos tästä treeniohjelmasta ja kun jaksat tsempata ja vastailla kysymyksiin! — täynnä tarmoa.

-Laura-

 

FITBYSOFIA: Slim FIT

 

itsellä nyt viikko takana tätä ja 2kg lähtenyt. Ehdottomasti tsemppaa jatkamaan. Aika helposti on mennyt, ihmettelen itsekin. Just oli vkl miehen 30v bileet ja sielläkin omat ruokakipat mukana, enkä alkoholiin koskenut

Ja tosiaan urheilua en ole lainkaan päässy tekee, koska olin kauheessa flunssassa. Pelkällä ruokavaliolla siis menty eteenpäin.

-Laura-

 

Itsellä alko tänään 5 viikko ja 5,5 kg lähtenyt. Pari päivää ollut tosi heikko olo, niin pidin tässä vaiheessa kunnon tankkauspäivän. Olo ja energiataso nousi huomattavasti. TReenit todella toimivia ei valittamista!

 -eeva-