Tahdotko liittyä näiden onnistujien joukkoon? Jos he onnistuivat, onnistut sinäkin!

                                      

"Tää oli kerranki sellainen dieetti mihin jokainen ihminen pystyy. Käsi sydämellä oon kehdannu suositella kaikille tätä"

-Eeva- Kolmen viikon HÄÄDIEETTI valmennukseen osallistunut

    

Kolmen viikon häädieetti by Martina Aitolehti asiakaskokemus valmennusta 2 viikkoa takana. Huikeaa tulosta!
                                                                      

 

8vkoa done! Pari viimistä vkoa meni pelkällä ruokavaliolla kun flunssa paino päälle. Tuloksia tuli tosi kivasti. Nyt siirrynkin bodywaight 2. puolelle. Olen suositellut tätä kaikille ja suosittelen jatkossakin! Kiitos Martina Marie-Anne Aitolehti. Jatketaan sun mukana edelleen.

 

           

Huikeaa muutosta Martinan Bodyweight Training valmennuksessa 7 vkoa takana. Asiakas syönyt Puhtaan Arjen ruokavalio by Martina ohjeiden mukaan!

"Ihanaa kun tulokset kerrankin näkyvät - motivaatio ja tsemppi pysyy päällä koko ajan kun vain vilkaiseekin peiliin! Viides viikko menossa ja huippu tulokset, tästä on tosi mukava jatkaa vielä valmennusta!"

-onnistuja Martinan Bodyweight Training valmennuksessa-

"Oon ihan fiiliksissä! Jo neljännellä viikolla huimat tulokset ja viikko eteenpäin (ks. alempi kuva) ja oon jo melkein maalissa!"

-Hanna-

 

8vko takana, -6,3kg hoikempana ja oma olo niiin paljon virkeämpänä! Vatsasta,reisistä,hauis,ri nnanympärys senttejä lähti -27cm. Huikee muutos omasta mielestä! Viimeiseen 1,5vko en yhtään treeniä pystynyt tekemään kun olin kipeenä,mutta tästä jatketaan!!!! Tämä viikko iisisti ja ensi viikolla 2.0. Suuri kiitos Martina kun oot tälläisen ohjelman tehnyt tällä on hyvä jatkaa eteenpäin! Ihanaa syksyä kaikille ja päivittelen taas kuvia kun muutosta tapahtuu!! 

-Satu, Bodyweight training with Martina-

"Tuun vähän jälkijunassa muutos kuvan kanssa mutta siis tässä mun 8 viikon tulos ensimmäisen valmennuksen jälkeen. Oon aikas tyytyväinen lopputulokseen. Nyt mennään jo 2.0 valmennusta kovaa vauhtia"

-Niina, Bodyweight training with Martina-

"4viikkoa treeniä takana! Olo on niiin hyvä ,ja kyllä voi sanoa että kuvat kertoo paljon. Painoa on kyllä pudonnut myös hyvin. Olen niin tyytyväinen itseeni!! 4viikkoa vielä edessä ei voi muuta kun ihmetellä miten pienellä saa PALJON aikaan"

-Salla, Bodyweight training with Martina-

"Kiitos Martina Marie-Anne Aitolehti valmennuksesta! 8 viikkoa tuli eilen täyteen! Tästä eväät jatkoon :) Oon aina ollut liikunnallinen ja pelaan jääkiekkoa, mutta alkuvuodesta tuli paljon vastoinkäymisiä henk koht elämässä (mm ero) ja liikunnan ilo hävisi ja liikunta loppui melkein kokonaan ja söin todella huonosti. Otin sitten tämän valmennuksen "ohjenuoraksi" ja löysin ilon liikkumiseen ja tärkeintä et balanssi löytyi. Liikkuminen on nykyään helpompaa myös rakkaan harrastukseni jääkiekon parissa! Tsemppiä ja liikunnan iloa kaikille! Muistakaa levätä ja nauttia hyvästä ruuasta! Kuvassa mun 8 viikon tulos!"

-Nina, Bodyweight training with Martina-

 

"Oon vuosia käynnyt välillä hyvinkin säännöllisesti jumpissa ja salilla, välillä epäsäännöllisemmin, mutta täytyy sanoa että tän 4 vkon aikana oon eniten huomannut tulosta syntyneen. Treenit on helppo tehdä kun ei erikseen tarvitse lähteä jonnekin ja ne tulee tehtyä!
Minulla on todettu rappeuma alaselässä mutta nyt 3 viikon ajan ei pahemmin oo vaivannut, tukilihakset selvästi vahvistuneet. Mahtava fiilis, tästä on hyvä lähteä eteenpäin, viikolla 3 mennään!"

-Susanna, Bodyweight training with Martina-

 

"Moikka! Ensimmäisissä viikoissa lähti makkarapöhöt pois! Treenit tuntuu kovilta, mut saakin tuntua. Tsemppiä kaikille!"

-Elsi, Bodyweight training with Martina-

 

"Selkeitä tuloksia KOTONA neljässä viikossa - kiitos äärimmäisen hyvästä valmennuskokonaisuudesta!"

-Kati, Training with Martina CORE kuntoon kuukaudessa-

"Ekoilla viikoilla mennään ja treenit on kyllä huippuja. Pituus sopii mulle, eli tehokas treeni missä tahansa puoleen tuntiin. Huomaa, että rasva lähtee sulamaan, vaikka ensimmäisillä viikoilla ekana lähteekin nesteet.. Tästä on tosi hyvä jatkaa, tsemppiä kaikille!"

-Anna-Leena, Bodyweight Training with Martina-