Lähde säkin saavuttamaan huikeita tuloksia Ilonan valmennuksiin! 

 

Training with Ilona DIET muutoskisan voittaja 20.4.18

 

Training with Ilona 30 days Challengen kisan voittaja!

 

                                                                       

 Training with Ilona DIET-valmennuksen uskomattomia muutoksia!

 

"10 viikon dieetti päättyi ja minun osalta se meni aikalailla sairastaessa. Aloituspaino 24.10.17 oli yli 67 kg ja pituutta kun ei ole kuin hurjat 158 cm, niin voin kertoa, että tuommoinen luku painossa häiritsee... Tämänhetkinen paino 65,4 kg mutta mikä mielestäni tärkeämpää, vyötärö on kaventunut näiden viikkojen aikana -11,5 cm ja lihasmassaa tullut selkeästi lisää! Kunhan tästä influenssasta selviän, jatkan treenaamista ja pyrin syömään terveellisesti."

-Satu, Training with Ilona DIET-

 

Moikka kaikille ! 
Anteeksi nakuiluni mutta nyt täytyy kyllä laittaa palautetta sillä täällä on yksi super tyytyväinen tyttö! 
Aloitin tämän diet valmennuksen viikko sitten sunnuntaina ja fiilis on mitä mahtavin ! 
Viikossa on karissut -2kg painoa  :) !!
Ohjelmaa on helppo noudattaa ja odotan innolla mitä tuloksia saan 10 viikossa  ��

Miten muilla on mennyt? Tsemppiä kaikille tuleviin viikkoihin !

-Salla, Training with Ilona DIET-

 

     

 Vähän kyllä nolottaa tuo parin viikon takainen kuva (miten oonkin päästänyt itseni paisumaan...), mutta positiivisesti yllättynyt muutoksesta vatsan seudulla, koska kuitenkin vasta pari viikkoa takana! :D

-Satu, Training with Ilona DIET-

 

 

"Mietin kyllä todella kauan että uskallanko näitä laita, mutta sain rohkeutta muiden hienoista tuloksista. Tässä on minun 8viikon muutos, ja vaikka en vielä ole valmis niin olen ylpeä siitä miten vahvempi olen tullut molemmat fyysisesti ja henkisesti <3 Kiitos Ilona Siekkinen ja kaikki muut motivaatiosta joka päivä! Ihanaa viikkoa kaikille ja tsemppiä!"

-Angeline, Training with Ilona BASIC-

 

"Noniin! Nyt on kulunut 8 viikkoa kyseistä hommaa ja välissä melkein viikon lepäilin kotosalla ja jatkoin sitten dieettiä siitä mihin jäin. Oikealla aloituskuva ja vasemmalla tänään. Tosiaan on hyvä fiilis ja itselle tämä 8 viikkoa on ollut uuden elämän alku, se ryhtiliike, vielä on paljon hommaa edessä mutta olen tyytyväinen sillä oikeeseen suuntaan mennään. Ainakin likka mahtuu vaatteisiin mitkä ennen oli liian kireitä ja treeni kulkee, aineenvaihdunta pelaa paremmin ja kokonaisvaltaisesti voin paremmin! Wuhuu! Tsemit teille kaikille ihanille ryhmäläisille! Ja kiitos vinkeistä ja tuesta, on ollu kiva vaihtaa mietteitä ja tsempata ja saada tsemppejä ja suuri kiitos Ilona Siekkinen valmennuksesta mikä opetti mitä pitää tehdä jotta mitä tuloksia alkaa tulla ja etenkin miten koko elämäntapa saadaan parempaan ruotuun! Tästä jatketaan!"

-Jenna, Training with Ilona BASIC-

 

"Oon ihan sanaton!! Vaikka tiesin tehneeni kaiken tässä dietissä ni en olis ikinä uskonut voittavani. Kiitos myös mun puolesta tästä valmennuksesta erityisesti Ilonalle mutta myös kaikille muille joilta on saanu ihan mieletöntä tukea koko dietin ajan! Tästä on ihan huippu jatkaa terveellistä elämäntapaa!"

-Marianne, Training With Ilona DIET-

 

"Siinä se nyt ois! 12 viikkoa puuskutettu menemään. Verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta tahdon voimalla selvitty! Olin välissä sairaana ja kaikkea mahdollista tapahtui, mutta en antanut sen menoa haitata. Mulla matka jatkuu kuntoa kiristellen loppu vuotta kohti, ja keväällä sitten suunnitelmissa nousta kivalavalle! Tytöt me pystytään mihin vaan, kun uskotaan itseemme! Meistä kaikista on monia versiota, yritetään olla se paras versio, sillä me eletään vaan kerran! Tsemppiä kaikille dieettiin :) Tää valmennus sai mut niin eloon uudelleen. Ja oon ihan super kiitollinen Ilonalle, KIITOS <3"

-Heidi, Training With Ilona DIET-

 

"Iso kiitos Ilonalle tästä mahtavasta 10 viikon verkkovalmennuksesta! Kiitos myös kaikille jotka ovat yhdessä tsempannut muita. Olen itsekin todella yllättynyt fyysisestä kuin myös henkisestä muutoksesta ja tästä on hyvä jatkaa treenejä ja terveellistä elämää eteenpäin <3"

-Hanna-Mari, Training With Ilona DIET-

 

"Kiitos ihanalle Ilonalle hikisestä, polttavasta mutta upeasta verkkovalmennuksesta! Ja matka kohti terveellistä elämäntapaa vaan jatkuu :)"

-Tarja, Training With Ilona DIET-

 

Muita upeita muutoskertomuksia:

”Moi! Oon laittanu sulle aikasemminkin viestiä mun 10 viikon matkalta ja en voi muuta sanoo ku ei hitto mikä valmennus!! Oon aina ollu ylipainonen ja kiusattu siitä. Laihdutusyrityksiä on ollu enemmän kun jaksan laskee ja aina menny pieleen tavalla tai toisella ja nyt onnistuin sun avulla ja olo ei oo ollu ikinä näin hyvä! - Kiloja karisi 11.7kg ja pääsin mun tavoitteeseen ennen dieetin puoliväliä, eli että painan alle 100kg ?? Ei ees sanat riitä kiittään sua tästä kaikesta. Kiitos ihan mielettömästi!!”


-Kiira, Training with Ilona DIET- 


”10 viikkoa meni todella nopeasti, enkä myöskään repsahdellut kuin pari kertaa ja sillonkin otin ehkä yhden pienen herkun ja se oli sitten siinä! Ihan uskomatonta että se ei jatkunut pidemmälle! Pääsin myös eroon limppaririippuvuudestani, olin ensimmäiset 5 viikkoa täysin ilman limpparia. Salitreenit kulki ja rakastuin totaallisesti siihen KILLERI HIITTIIN!! Ihan paras kun saa kunnon hien treenin päätteeksi vielä!! Fiilis siitä kun huomasi että alkoi kehittymään oli aivan huikea ja siis miullahan se motivoi aivan älyttömästi!

Tiputin siis -11.7kg mihin en itse edes uskonut pystyväni!! Fiilis on niin huikea ja tahto jatkamiselle erittäin korkealla.

Tähän loppuun haluaisin kiittää sinua ihan älyttömän paljon!! Siusta kyllä huomaa että rakastat tätä hommaa ja haluat auttaa muita! Mulla kun on ollut eri valmentajia tässä muutamassa vuodessa, mutta en ole saannut kenenkään muun avulla tiputettua painoa edes 5 kiloa! 

Valmentajan asenteella on siis merkitystä! Tässä lopussa on nää kaikki kuvat ja en meinannut itse uskoa kun ne näin että minä niissä oikeasti olen!! Huhhuh!”

-Miia, Training with Ilona DIET-

 

”Hei Ilona,

10 viikon dieetti on nyt ohi ja tulokseksi tuli -10kg TASAN!!! WOOP!!

Senttejä lähti myös joka paikasta mukavasti, vaatteet löystyneet josta olen niin iloinen!

En ole koskaaaaaaan.. vetänyt mitään "dieettiä" loppuun, aina parin viikon päästä lopetin. Suurin syy oli että tulin AINA kipeäksi.. Nyt tämän 10vkn aikana en sairastellut yhtään, mikä oli ihme! Tämän dieetin aikana en ole syönyt 100% (esim.joulu), välillä tullut syötyä extraakin mutta ei liikoja.. välillä tullut syötyä myös muutama pala suklaata ym. mutta todella harvoin. Rajat on ollut silti kaikessa.

Treeneissä sama että en ole viikossa kaikkea treenejä tehnyt koska työ vie niin paljon voimia kun on fyysistä hommaa.. mutta sitten kun salille menty ni kaiken antanut!

Olen niin tyytyväinen tähän asti mitä olen aikaan saanut. Sinun opeillasi -10kg 10viikossa, parempi olo + mieli ja kroppa kiittää! KIITOS ILONA <3 Sinulta saa aina apua kysymyksiin, tsemppaat meitä muita ja olet mahtava kyllä työssäsi! KEEP GOING!! ��

KIITOS!! <3 <3”

Maiju - Training with Ilona DIET


”Moikka! Mulla loppu tossa jouluna DIET valmennus ja oon kyllä huippu tyytyväinen! Kiloja lähti noin 7 ja tästä hyvä jatkaa eteenpäin! Mä tein tosin "vaan" 9 viikkoa mutta mun mielestä se oli tosi hyvin ja oon kyllä ylpee itsestäni silti. Parasta valmennuksessa oli ehdottomasti se, että se ei juurikaan tuntunu etävalmennukselta, sillä ainakun oli jotain kysyttävää/mietityttävää, niin sai sulta nopeesti hyvän vastauksen, live lähetyksiä jne. Selvästi huomaa, että rakastat sun työtäs ja haluut oikeesti auttaa muita terveelliseen elämään. Ruuat oli oikeita ruokia ja tän toteuttamisessa pääsi oikeesti tosi edullisesti kun ei tarvinut ostaa mitään hifistely ruokia. Kiitos paljon Ilona ?? Aion kyllä tulevaisuudessakin ostaa sulta valmennuksia koska miks hyvää lähtis vaihtamaan ��”


Marge, Training with Ilona DIET


”Siiis nyt on pakko kehuu sun DIET valmennusta.. siis apua 3 viikkoa melkein ohi ja vaaka näyttää jo nyt -10kg, siis apua! Ehkä voin ollakki tänä vuonna jo kesäkunnossa.. en ois uskonu koskaan et tiputtaisin ees näin paljon koko dieetin aikana, mutta kiitos ilona <3 Tästä sai kyllä motivaatiota tsemppaa loppuun asti!!”


Paula, Training with Ilona DIET

 

”Huh, sun diet-valmennusta on tosiaan tänään menny tasan neljä viikkoa, viides viikko lähtee käyntiin. Puntarilla käytyä painoa lähteny jo 8kg. Ihan huippua tää olo! Oon noudattanut ruokavaliota tarkasti, tehnyt treenejä mutta en jokaista töiden takia. - - Tää on kyllä niin hyvä tunne, en pysty kuvailemaan tätä ees. Enkä koskaan pysty kiittämään sua tästä tarpeeks <3”


Training with Ilona DIETvalmennettava

 

”Moikka! Pakko jakaa tämä fiilis sulle: huomenna alkaa dieetin 5. viikko ja ansiostasi olen löytänyt vihdoin treenaamisen ilon ja hyvän ruokailun salaisuudet :) Ennen olen yrittänyt dieetata, mutta se on tuntunut suorittamiselta, mutta nyt oikeasti nautin tästä hommasta <3

Olen varma, että opissasi pääsen kesään mennessä huikeaan kuntoon!”


Sofia, Training with Ilona DIET

 

”Moikka Ilona <3

Haluun antaa sulle suuren kiitoksen oot motivoinut myös mua tekemään unelmieni eteen töitä!

Ensinäkin iso kiitos tästä DIET valmennuksesta!!!  Sen ansiosta mä oon päässyt enemmän kun alkuun… mulla oli tavoitteena pudottaa ainakin 4.5kg mutta sain pudotettua 8.5kg. En olis uskonut että näyttäisin tältä, vaikka mä päätinkin tähän ryhdyttyäni että mä annan kaikkeni ja mä pystyn tähän”


Petra, Training with Ilona DIET

 

”Moikka! Mulla on menossa 4. viikko sun DIET valmennusta ja on mennyt mahtavasti ilman repsahtamisia ja oon superinnoissani normi arjesta edelleen! ja pakko sanoo, että tykkään älyttömästi sun valmennuksista ja siitä millaisella intohimolla teet tätä omaa juttuas! Oot mulle hullu motivaattori, kiitos! <3”

Maria, Training with Ilona DIET

 

”Moi! Pakko kehua DIET valmennusta. Viikko sitten aloitin valmennuksen ja äsken kun kävin vaa’alla niin 5kg oli tippunut ja se oli mun koko tavoite 10 viikoksi. Joten kiitos huippu valmennuksesta, motivaatio kasvaa vaan entistä enemmän tässä! Uskaltaiskohan laittaa tavotteeks et 10kg yhteensä ois tippunut sitten kun valmennus on ohi, yritys on ainakin kova! Dietin jälkeen alotan heti sit BASICIN, oon super tyytyväinen, että oon sun valmennuksissa mukana, joten kiitos vielä sulle kun jaksat motivoida aina <3”
Jutta, Training with Ilona DIET


Mulla on sunnuntaina kolme viikkoa takana enkä oo puntarilla käyny kertaakaan, mutta tänään meni jalkaan farkut, jotka on ollu päällä viimeks vuonna 2012, joten jotain on tapahtunut!  täysillä eteenpäin, vitsi mikä fiilis  

Emmimari, Training with Ilona DIET

Kiitos!  Oli kyllä mahtava valmennus??Jos haluaa polttaa rasvaa, niin tällä dietillä sitä lähtee�� Tulen kyllä jatkossa muitakin valmennuksia testaamaan

Tiia, Training with Ilona DIET