Yleisimpiä, sivustoon liittyviä kysymyksiä:

Mistä löydän ostamani valmennuksen? 

Kirjaudu sähköpostiisi tulleilla tunnuksilla sivustolle. Klikkaa omat valmennukset sivuston yläkulmasta vaalean keltaisesta navigaatiopalkista ja ostamiesi valmennusten materiaalit avautuvat. HUOMIO: Mikäli tunnukset eivät ole saapuneet normaaliin inboksiisi, katso roskapostit, tarjoukset yms. kansiot. 

Miksen saa tunnuksia? 

Wiben ja FitClub Finlandin tunnukset saattavat joskus livahtaa roskapostiisi. Tarkasta oston jälkeen roskaposti, tarjous ym. kansiot ja käytä esimerkiksi hakusanana fitclubfinland 

Mistä saan mobiilisovelluksen aktivointikoodin?

Koodi lähetetään sinulle oston yhteydessä sähköpostiisi. Mobiilisovelluksen koodi on kuusi lukuinen-ja/ kirjaiminen. Mikäli tunnukset eivät tunnu saapuvan, tarkastathan roskapostit, tarjoukset ym. kansiot, etteivät ne ole livahtaneet sinne. 

Mistä saan mobiilisovelluksen?

Mene sovelluskauppaasi ja etsi Wibe Academy. Lataa sovellus puhelimeesi. Aktivointikoodi on lähetetty valmennuksen oston yhteydessä sähköpostiisi. Mikäli et löydä sähköpostia, vilkaise roskapostikansio, ja mikäli et ole vastaanottanut sähköpostia, lähetä viesti info@fitclubfinland.fi

LISÄOHJEITA WIBE ACADEMYN KÄYTÖSSÄ TÄSTÄ

En saa viikkokirjeitä?

Viikkoviestit lähtevät ryhmässä olijoille automaattisesti viikonvälein ns. timeline-toiminnolla. Jos et ole saanut uutiskirjeitä, tarkasta ensimmäisenä omat asetuksesi verkkosivuilta (www.fitclubfinland.fi) :

1. Kirjaudu sivustolle, klikkaa auki omat tiedot > asetukset 

2. Ollessasi asetuksissa, avaa välilehti asetukset 

3. Ota täppä pois kaikista uutiskirjeisiin liittyvistä kohdista

Jos olet rekisteröitymisen yhteydessä estänyt markkinoinnilliset, tiedotteelliset tai yhdistelmäviestit, uutiskirjeet eivät tämän vuoksi tule sinulle perille. Korjaamalla asetuksesi alat saamaan viestejä normaalisti.

Viikkokirjeet tulevat sekä sähköpostiisi että verkkosivuille viestit-osioon. Voit siis lukea viikkoviestin myös verkkosivujen kautta http://www.fitclubfinland.fi/inbox/

Mikäli asetuksesi ovat kunnossa, katso sähköpostikansiosi roskaposti – ym. osiot. Erityisesti gmail ja hotmail suodattavat viestejä suoraa roskapostiin. Käytä sähköpostissasi hakusanana esimerkiksi FitClub Finland! 

 

Muissa tapauksessa ota infoon yhteys. 

Info 

info@fitclubfinland.fi

040 166 8888